Skip to main content

Hyra kajak Linköping

Vi på Mickys strandfik vill göra det möjligt för alla att se Linköping från vackra Stångån!

Hos oss kan du hyra kajak och SUP och paddla runt i centrala Linköping, oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat förut.

Mickys strandfik är en kajakuthyrning som ligger beläget vid lugna och fridfulla Stångån, precis intill Scandic hotell i centrala stan. Detta är en perfekt startplats för dig som aldrig har paddlat förut, med minimalt med vind och inga vågor. När du hyr kajak i Linköping kan du antingen paddla runt i kajakuthyrningens närhet, eller så kan du ta dig ända till sjön Roxen åt ena hållet eller sjön Ärlången åt andra hållet (efter ett par lyft).

Vi hjälper dig med utrustningen, ger tips på paddelrutt efter dagens väderförhållanden, och ger dig instruktioner i säkerhet och paddelteknik innan turen startar.

Våra kajaker är stabila och lättpaddlade. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå, ska känna sig trygg i sin hyrkajak.

Vad ingår i kajakhyran?

När du hyr en kajak hos Mickys strandfik ingår följande i priset – kajak, flytväst, paddel, kapell (stänkskydd). Det går även att hyra en vattentät påse för att förvara sina värdesaker i.

Hur går det till?

Vi rekommenderar att du förbokar din kajak via hemsidan. Då går allt smidigt och enkelt när du kommer på plats. Du checkar in hos personalen, sedan hjälper vi dig att hitta rätt utrustning. Du får en kort genomgång gällande saker att tänka på, sedan är det bara att glida ut på det fridfulla vattnet.

När paddelturen är slut tar vi hand om utrustning, medan du kan sträcka på benen och koppla av med en glass i solen.

Våra kajaker kommer från märket Havspaddeln. Är du intresserad av att köpa kajak kan du besöka vår partner Långholmen kajaks hemsida för mer information om priser och modeller.

Vi önskar dig en härlig paddeltur!